Автомобили

Модел ГодинаkmЦена
АвтомобилOpel Meriva 1.3 CDTiцрна металик, дизел
105,000 km
2006105,000 kmПо договор

Информација за контакт

Авто-плац "Глишиќ"
Телефон: 076 / 450 100